_

Політика конфіденційності та захисту персональних даних

1. Загальні положення.


1.1. Управління даними https://citysmiles.com.ua/ (далі - «Сайт») здійснюється Фізичною особою-підприємцем Лещук Оленою Олександрівною, код у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань: 3095405965, зареєстрованою як суб’єкт господарювання та діючою відповідно до вимог законодавства України (далі – «Розпорядник персональних даних»). Розпорядник персональних даних з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали Сайт (далі – «Користувач»), в зв'язку з чим Розпорядник персональних даних прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей або сукупності відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів Сайту для кожного Користувача. 
Ця Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі – Політика) описує встановлений Розпорядником персональних даних порядок обробки персональних даних, зібраних за допомогою Cайту і пов'язаних з ним послуг і інструментів, що дозволяє Користувачам використовувати функціонал Сайту. У всіх зазначених випадках ФОП ЛЕЩУК О.О. обробляє персональні дані користувачів виключно в рамках вимог Закону України «Про захист персональних даних».


2. Права Користувача.


2.1. Користувач має право:
1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
3) на доступ до своїх персональних даних;
4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
11) відкликати згоду на обробку персональних даних;
12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

 

3. Порядок збору та обробки персональних даних.


3.1. Розпорядник персональних даних з метою ідентифікації Користувача, організації графіку особистих відвідувань, зручності співпраці та взаємодії між Користувачем та Розпорядником персональних даних, а також у інших випадках, встановлених п 4.1. Політики, може пропонувати Користувачу надати на Сайті перелік відомостей, що визначені у п.3.3. Політики.
3.2. Користувач як суб’єкт персональних даних надає свою згоду Розпоряднику персональних даних на обробку його персональних даних, підтверджує ознайомлення з цією Політикою та визначає ФОП ЛЕЩУК О.О. як Розпорядника персональних даних під час повідомлення відомостей, визначених у п.3.3. Політики, на Сайті.
3.3. Використовуючи Сайт, сервіси та інструменти Розпорядника персональних даних, Користувач підтверджує, що з метою здійснення Розпорядником персональних даних своєї господарської діяльності та пропонування послуг, Користувач надав згоду на обробку наступних персональних даних (надалі – Персональні дані), а саме:
прізвища, власного імені, по батькові;
номерів контактних телефонів;
електронна адреса (e-mail);
інші дані, визначені цією Політикою.
3.4. Розпорядник персональних даних підтверджує, що такі відомості вважаються конфіденційною інформацією, та зобов’язується дотримуватись чинного законодавства України у сфері створення, збирання, одержання, зберігання, використання, поширення, охорони, захисту інформації.
3.5. В процесі роботи Сайту Розпорядник персональних даних може збирати певну інформацію за допомогою таких технологій як кукі (cookie).
3.6. За допомогою кукі (cookie), веб-сервер зберігає вподобання та налаштування на комп'ютері Користувача, його мобільному телефоні або іншому пристрої (ях), яке потім автоматично відновлюється при наступному відвідуванні Сайту, що робить використання Сайту більш зручним.
3.7.Дані, автоматично передані Розпоряднику персональних даних в процесі їх використання за допомогою встановленого на пристрої Користувача програмного забезпечення становлять: IP-адреса, індивідуальний мережевий номер пристрою (MAC-адресу, ID пристрою), електронний серійний номер (IMEI, MEID), дані з cookies, інформація про браузер, операційну систему, час доступу, пошукові запити Користувача. 

 

4. Мета обробки персональних даних


4.1. Розпорядник персональних даних збирає та обробляє персональні дані для наступних цілей:
4.1.1. організації надання медичних послуг та медичної допомоги, зокрема, але не вичерпно: консультування щодо здоров’я, стоматологічних, терапевтичних послуг, послуг лікарів-ортодонтів тощо;
4.1.2. забезпечення взаємодії між споживачем та суб’єктом господарювання, що надає медичні послуги;
4.1.3. контроль активності користувачів;
4.1.4. зв'язок зі споживачем, в тому числі з питань визначення графіку особистих відвідувань, сервісу або обслуговування клієнтів через будь-які доступні канали зв'язку;
4.1.5. проведення аналітичної активності з метою поліпшення сервісу; 
4.1.6. обробки усних звернень, скарг, заяв, пропозицій;
4.1.7. для інших цілей.
4.2. Розпорядник персональних даних може зберігати інформацію, яку збирає і отримує на своєму Сайті не довше ніж це потрібно для виконання вищевказаних цілей.

 

5. Інші положення.


5.1. Обробка та зберігання Персональних даних здійснюється Розпорядником персональних даних у дата-центрах, де знаходиться обладнання, на якому розміщуються відповідні сервери Сайту.
5.2. Місцезнаходження Розпорядника персональних даних: 61002, Харківська обл., місто Харків, вулиця Маршала Бажанова, 10. Номери засобів зв’язку: (057) 755 92 06.
5.3. Заяви, скарги та пропозиції Користувачів з питань, зокрема, але не вичерпно, щодо зміни або знищення своїх персональних даних, щодо незаконної обробки даних чи їх недостовірності, надсилаються за вищеповідомленими даними будь-якими доступними каналами зв’язку. 
5.4. Користувач, що надав згоду на обробку Персональних даних, набуває правового статусу Суб’єкта персональних даних.
5.5. Поняття та терміни у цій Політиці вживаються у значенні, визначеному Законом України «Про захист персональних даних».


6. Внесення змін до Політики


9.1. Ця Політика викладена у редакції від 13.07.2021 р. За необхідності Розпорядник персональних даних оновлює цю Політику. Нова редакція Політики вступає в силу з моменту її розміщення в мережі Інтернет на відповідній веб-сторінці інформаційно-телекомунікаційної системи Розпорядника персональних даних, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики. Чинна редакція Політики конфіденційності завжди знаходиться на сторінці за адресою https://citysmiles.com.ua/privacy-policy
9.2. У разі якщо Розпорядником персональних даних були внесені будь-які зміни в Політику, з якими Користувач не згоден, він зобов'язаний припинити використання Сайту. Факт продовження використання Сайту є підтвердженням згоди і прийняття Користувачем відповідної редакції Політики.